26. mei 2023
Duisburg
Middag Duisburg
07. februari 2021
Winter
De winter is eindelijk in het land. Eigenlijk hoeft het voor mij niet zo nodig maar voor Britt is het wel leuk. Uiteraard kan je ook nu leuke foto's gaan maken. Weer een bijzondere uitdaging om ook dit weer op de gevoelige plaat te krijgen. Maar ik ga mijn best weer doen.
28. juni 2020
Na en culinair hoogstandje, wat uiteraard hoort bij z'n top attractie, keren we terug naar huis om daar te kijken hoe het allemaal op beeld staat. Een leerzame dag dat zeker en gezien dat we er nog lang niet zijn. Maar we gaan ervoor.
28. juni 2020
Vandaag een bezoek gebracht aan de bijzonder watervallen van de Veluwe, Met een hoogte van in totaal maar liefst 15 meter hoogte is dit in van de grootste waterspektakels van ons land. Daar eenmaal aangekomen was het water spektakel van manneke pis 3 keer zo groot. Maar het ging erom dat we onze ND filters even goed konden testen en dat is zeker gelukt. Door een sluitertijd van meer als 6 sec. zijn alle toeristen weg gevaagd op de foto. En we kunnen jullie vertellen, toeristen zijn er genoeg.
11. juni 2020
De eerste foto's van de canon camera, de nieuwe wel te verstaan zijn een feit. Dus toch weer voor een Canon gegaan en er al flink mee geoefend. De eerste echte trip staat gepland in de Duitse Eifel. Hier gaan we met enkele foto vrienden een leuke shoot doen.
04. mei 2020
Jaren geleden verkocht ik mijn Canon 7D, kocht een kleine a6000 van Sony en stopte z'n beetje met de complete fotografie. Nu jaren later, nog steeds niet gewend aan een kleine camera wil ik mijn oude hobby nieuw leven inblazen. Het wordt dus tijd voor een nieuwe camera en daar ben ik dan ook hard naar op zoek. Sony, Canon, Sony of toch Canon? Canon is toch nog wel steeds mijn dingetje geloof ik!